Днес президентът наложи вето на Закона за мерките в извънредното

...
Днес президентът наложи вето на Закона за мерките в извънредното
Коментари Харесай

Александър Сиди: БСП – спрете се! Не е 9-и септември! Кризата не е момент за евтин ПР

Днес президентът наложи несъгласие на Закона за ограниченията в изключителното състояние. Не е изненада. Не е първото несъгласие. Но пък, най-малко по неговите думи, част от аргументите за ветото му са ограниченията препоръчани от Корнелия Нинова за битка със спекулата. И това към този момент е изненада.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1897
Това написа на персоналната си страница във Facebook депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, който разяснява тематиката за наложеното от президента несъгласие на Закона за изключителните ограничения. Ето какво още написа Сиди:

Вижте претекстовете на Радев за ветото

"Изненада, такава каквато беше и прегласуването на тези ограничения. Мерки препоръчани от Българска социалистическа партия, които бяха отхвърлени при разискването в комисия и в залата. И Българска социалистическа партия, по техния си метод - с извиване на ръце ги пробутаха още веднъж. Заплашвайки, че ще спрат работата на събранието. И надлежно бламирайки закона за ограниченията в изключителното състояние. В тъмните часове на деня, тогава, когато всички бяхме изморени от 12 часовия спор. По обичаен за Българска социалистическа партия (БКП) от предишното метод. Със закани, изнудване, по мрачно. Така беше прокарано това неуместно решение. Абсурдно, тъй като досъсипва така и така унищожения ни бизнес. С това предложение Българска социалистическа партия на процедура замразяват цените на всички артикули и услуги от преди месец. На ВСИЧКИ! В това число на горивата, макар, че ценита на петрола внезапно падат. На парното и топлата вода, макар рухването на цената на природния газ. Дори на пролетните плодове и зеленчуци, които макар изключителното състояние, ще залеят магазините и ще заменят скъпия импорт. Недомислено решение. Решение под напън. Решение по мрачно. По комунистически. Ние от Вътрешна македонска революционна организация предложихме друго решение. Решение, което работи. Предложихме потребителска кошница с съществени артикули за храна и стерилизация, чиято комерсиална надценка да се дефинира от министъра на стопанската система. Само за съществени храни и стерилизация. То не беше признато! Но под напън ГЕРБ одобри предлагането на Българска социалистическа партия. Политическият нарцисизъм на Българска социалистическа партия, даже и във времена на рецесия, още веднъж е водещ. За тях е значимо просто да се запише, че са предложили нещо. Че са изнудили болшинството да го одобри. Че са победили! Сякаш е девети септември.... Спрете се! Мислете като държавници! "
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1897  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР