Днес през страната ще мине по-студен фронт, издаде прогнозата за

...
Днес през страната ще мине по-студен фронт, издаде прогнозата за
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Днес през страната ще мине по-студен фронт

Днес през страната ще мине по-студен фронт, издаде прогнозата за времето Борислав Лазаров по БТВ и добави:

" Но все пак прогнозата е за най-вече слънчево време. Облачно ще е над планините, само че без изгледи за основни превалявания. Вятърът е до сдържан.Максималните температури в страната ще бъдат сред 15 и 20 градуса. 

В София - към 16, 19 - в Пловдив и 17 във Варна. Над Черноморието през днешния ден ще има повече облаци. На места са вероятни слаби валежи от дъжд. Вятърът там е до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 16 и 18 градуса. 

Днес и над планините чакаме да е най-вече слънчево. Няма да липсват краткотрайни нараствания на облачността. Но пък ще е без основни превалявания. Вятърът в планините е до сдържан, а по високите места и билата - мощен. Максималин температури в планините през днешния ден - сред 4 и 15 градуса. 

Утре сутринта отново ще е студено с температури тук-там даже под 0-та. В планините отново ще има мъгли, само че по-късно градусите ще се покачат. Изгледите са и поривите напразно да утихнат. 

В събота сутринта още веднъж ще има краткотрайни мъгли. През деня предстоят доста слънчеви часове и последователно стопляне, което ще продължи и през идващите дни. В неделя ще има мъгли в Южна България, след това променлива облачност и слънчеви часове. В началото на новата седмица прогнозата е за слънчево време и по-високи оптимални температури. По-ниски обаче ще остават в котловините, край река Дунав и по нашето Черноморие температурите. Там мъглите чакаме да се разсейват чак към обед. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР