Днес премиерът Кирил Петков направи потресаващо изказване. Посърнал, неуверен той поиска

...
Днес премиерът Кирил Петков направи потресаващо изказване.
Посърнал, неуверен той поиска
Коментари Харесай

Правителството не гонело стабилност. Михаля ли гоните, неадекватни типове? 


Днес министър председателят Кирил Петков направи потресаващо изявление. Посърнал, нерешителен той изиска оставката на военния министър и измънка: „Никой министър не може да каже, че неговото оставане е функционалност на стабилността на държавното управление. Това държавно управление няма да гони непоклатимост, а правилни дейности и кардинални позиции. „

Правителството нямало да гони непоклатимост? Какво гоните с изключение на Михаля, в случай че не непоклатимост? Ти, изобщо наясно ли си какво правиш във властта? Управляваш страна, не компания, която употребява незаконно облика на Опра Уинфри за реклама на продуктите си? Щял да проучва, да подхваща верни дейности, кардинални позиции – що за идиотски клишета от времето на късния соц?

Досега подминавах изявленията на премиера, колкото и неадекватни да бяха. Но с днешното съм 1000% наясно, че ни управляват некомпетентни и несъответстващи хора.

Като Асен Василев, който почнал диалози с Гърция за изграждане на нова нуклеарна мощ у нас, която да бъде употребена от съседите ни по 20-годишен контракт.

Аланкоолу, каква нова АЕЦ ще правиш, когато имаме план за АЕЦ Белене? Ти, изобщо имаш ли хабер от енергетика? Не се ли питаш за какво гърците искат да направиш АЕЦ в България, а не в Гърция?

Боже, боже прибирай си вересиите, до момента в който не е станало късно!

Станимира Петкова

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР