Днес премиерът Бойко Борисов ни показа строежът на магистрала Европа“.

...
Днес премиерът Бойко Борисов ни показа строежът на магистрала Европа“.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Представяте ли си какво е било Черно море преди нас?

Днес министър председателят Бойко Борисов ни сподели градежът на автомагистрала „ Европа “. В джипката му се вози и ръси похвали и зам.-министърът на районното развиване Николай Ненков. От думите на Борисов стана ясно, че хората, които неуморно и непрекъснато строят автомагистралите у нас са ”строителите на модерна България ”.
С Нанкова взеха решение да не разясняват Мая Манолева и да приказват единствено за мостовете, мантинелите и пътищата, които се строят. „ Това е лицето на България “, съобщи Нанков.

" Усилията си заслужават, зелената договорка чука на вратата, изясни Борисов и добави „ Това доста ги нервира - трудът на българите, на всички българи “.

„ Гледах го през вчерашния ден един мой някогашен министър по какъв начин бяга. Всичко рано и ли късно ще блестне със страшна мощ. Такова оправдаване, такова тичане. Той единствено да се огледа в огледалото, аз му го препратих да се огледа. Тази физиономия споделя всичко, гузната физиономия не можеш да я оправдаеш. За всичко можеш да се оправдаеш, само че за физиономия си не можеш. “, споделе ощ министър-председателят по отношение на Христо Иванов и диалога му с Димитър Ламбовски.

„ За разлика от нас някои хора нямат да взимат решения. Имаме да решаваме COVID-19, лечебните заведения, имаме зелена зделка, имаме релокация. Имаме толкоз неща, които би трябвало да се приготвят. Най-голямата икономическа рецесия в света. По-голяма от „ Голямата меланхолия “, 10 години излиза света от тази рецесия. ", продължи монологът си Борсиво.

" Идват хора от морето и споделят „ толкоз чисто море няма “. От горе до долу се пречиства с пречиствателни станции цялото море. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас? Армия от валяци и багери, гледяй по какъв начин се минава. “, продължи Борисов.

" Поздравяват хората, не им запречваме придвижването. “, добавя Нанков.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР