Днес премиерът Борисов се срещна с фенове на футболния клуб

...
Днес премиерът Борисов се срещна с фенове на футболния клуб
Коментари Харесай

Фенове на Левски се срещнаха с премиера Борисов

Днес министър председателят Борисов се срещна с почитатели на футболния клуб " Левски ". До срещата се стигна, откакто притежателят на клуба Васил Божков обвърза бъдещето на тима с бъдещето на бизнеса си с лотарийни игри. Премиерът прикани акциите на клуб " Левски " да преминат в ръцете на почитателите.

София
Бойко Борисов - министър-председател на България: Ако желаете да го има този футболен клуб във типа, в който си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас и да си държите ръководството на клуба.
Готови ли са обаче почитателите на " Левски " да реагират толкоз бързо и да поемат ръководството на клуба?
Даниел Стрезов - ръководител на " Тръст Синя България ": Ако на следващия ден акциите бъдат, ще изтъквам Спас Русев, неговия термин, бъдат подадени, не, ние нямаме подготвеност да поемаме от през днешния ден за на следващия ден чисто административно ръководството на клуба, да не приказваме за финансирането. Това мисля, че е пределно ясно на всички.
Срещата сред премиера Бойко Борисов и водачите на 4-те съществени фен-фракции на " Левски " продължи към 2 часа. Министър-председателят изрази недоумението си от опита да бъде привързан проектозаконът за национализация на лотарийните игри с процесите във футболния клуб.
Бойко Борисов - министър-председател на България: Къде е " Левски " в цялата работа? И вие се срещате, излизате, обяснявате, плашите ме с протести. Какво желаете ние да създадем? Този отчет да го скрием. Не можем да го скрием, на следващия ден ще пристигна прокурор и ще пита за какво сме го скрили.
Феновете отвърнаха, че се интересуват само от " Левски " и нямат отношение към плануваните промени в закона за хазарта. Казусът обаче остава безизходен, а бъдещето на сините - неразбираемо.
 Борисов към почитателите на Борисов към почитателите на "Левски ": Акциите на клуба би трябвало да са при вас
Феновете на футболния "Левски " са от сутринта на среща с премиера Бойко Борисов. На нея е участвал и финансовият министър Владислав Горанов. Според...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР