Днес предстои да стане ясно дали задържаните деца за убийството

...
Днес предстои да стане ясно дали задържаните деца за убийството
Коментари Харесай

Роднини на децата, задържани за убийството на мъж във Видинско: Те са чисти, досега не са правили пакости на никого

Днес следва да стане ясно дали арестуваните деца за убийството на 59-годишния мъж от видинското село Гъмзиво ще бъдат оставени за непрекъснато в ареста. Според проверяващите убийството е станало поради половин бутилка с ракия. Непълнолетните момчета са създали признания, само че отхвърлят да е имало предумисъл.

„ Ракията не им е харесала и те отишли да я върнат. Той не желал да им върне парите, нито да им смени алкохола. Започва да ги псува и желал да ги бие. Те са се самозащитили ”, сподели майката на едното от децата.

Бабата на друго от децата изрази страдание за постъпката им.

„ Не знам за какво се оплакват от нашите деца в Гъмзово. Досега не са правили пакости на никого ”, съобщи тя. Жената е безапелационна, че в тази ситуация има и пето дете и попита за какво то е освободено.

Баща на едно от децата също изрази страдание за случилото се. Мъжът живеел в чужбина, бил разграничен със брачната половинка си, а детето им се отглеждало от бабата и дядото. „ От 10 години го гледат те. Ходи си на учебно заведение. Няма досие. Чисти са децата ”, съобщи мъжът.   

Близките на арестуваните деца питат още за какво мъжът е продавал алкохол на децата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР