Днес предизвикателство пред ЕС е диалогът с Китай. Европа предоставя

...
Днес предизвикателство пред ЕС е диалогът с Китай. Европа предоставя
Коментари Харесай

Ексклузивно! Цветан Цветанов разкри дали има проблеми между него и Бойко Борисов!

„ Днес предизвикателство пред Европейски Съюз е разговорът с Китай. Европа дава най – положителните места за бизнес и търговия. България желае да има разговор с Китай. И премиерът Бойко Борисов полага доста старания за това “, разяснява в предаването „ Тази събота “ по бТВ зам. – ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На въпрос дали има проблеми в връзките му с Бойко Борисов, той отговори: „ Нека Българска социалистическа партия да бъде спокойна. Тандемът Борисов – Цветанов работи сполучливо. Тази заран в 7.15 часа даже обсъждахме това, което се случва сега, това, което би трябвало да се случи. “ Цветанов е безапелационен, че Българска социалистическа партия употребява сходни изказвания за ПР. Той подсети също по този начин по какъв начин към този момент знакови персони напущат Българска социалистическа партия – Спас Панчев, Жельо Бойчев.

Относно нарастването на акциза на бездимните цигари и изявлението на премиера Бойко Борисов за съдружните сътрудници на ГЕРБ, Цветанов съобщи, че има разнообразни нюанси в избрани тематики. „ В момента в държавните управления в цяла Европа има напрежение “, подсети той и добави: „ Няма непреодолими разлики “.

Цветанов изясни още веднъж за какво не са лобистки настояванията за скок на акциза на бездимните цигари. Той подсети, че страната се нуждае от разноски в няколко значими сфери.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР