Днес предимно слънчево ще се задържи времето над Югозападна България

...
Днес предимно слънчево ще се задържи времето над Югозападна България
Коментари Харесай

Кога идва студът?

Днес най-вече слънчево ще се задържи времето над Югозападна България и Предбалкана. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 2 и 3 градуса, малко по-високи в източните региони. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 15 градуса, в крайните югозападни региони до 18 градуса.
 
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, тук-там преди обяд и мъгливо. На обособени места ще преръми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 11-12 градуса. Температурата на морската вода е 15 -16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.
 
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен, по билата мощен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 8 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.

 
В сряда ще се появи северозападен вятър, в западната част на Дунавската низина ще се усили до сдържан и температурите там краткотрайно ще се покачат. Повече слънце ще има над Западна България, до момента в който на изток ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще превали, а температурите ще останат по-ниски.
 
През нощта против четвъртък вятърът ще се ориентира от север-североизток, в Източна България ще бъде сдържан, краткотрайно и мощен, и ще стартира намаляване на температурите.-->
 
В четвъртък и петък над по-голямата част от страната ще доминира облачно време, тук-там през първия ден ще има и валежи от дъжд, в планините - от сняг; количества - несъществени.

 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР