Днес преди обяд все още над Южна България облачността ще

...
Днес преди обяд все още над Южна България облачността ще
Коментари Харесай

Дъждът си отива, температурата се покачва до приятните 18 градуса

Днес преди обяд към момента над Южна България облачността ще е забележителна и на обособени места ще превалява слаб дъжд. Над Северна България облачността ще намалее до най-вече слънчево. В следобедните часове в южните региони преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад и ще се затопли. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 13° и 18°, в София - към 13°.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента на обособени места, основно в масивите от Южна България ще превалява слаб дъжд, над 1700 метра - слаб сняг. След обяд преваляванията на всички места ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан, по билата и мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и към момента на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. В следобедните часове преваляванията ще спрат и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан вятър от южната четвърт. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР