Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има

...
Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има
Коментари Харесай

Следобед валежите спират навсякъде, ще има повече Слънце


Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има превалявания от дъжд, до момента в който от северозапад облачността ще се раздира и понижава. След обяд преваляванията ще спрат, най-късно в крайните източни региони и над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 17 и 22 градуса.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна.

Над планините преди обяд ще бъде облачно и мъгливо с валежи от дъжд, над 2200 метра - от сняг. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, над масивите от Западна България до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – краткотрайно мощен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 – към 4.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. След обяд преваляванията ще отслабват и до вечерта ще спрат. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20 и 23 градуса. Температурата на морската вода е към 23. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР