Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има

...
Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има
Коментари Харесай

Облаците си отиват, слънцето се завръща

Днес преди обяд в югоизточната половина от страната ще има превалявания от дъжд, до момента в който от северозапад облачността ще се раздира и понижава. След обяд преваляванията ще спрат, най-късно в източните региони и над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево.
Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 22°.Това заяви дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. След обяд преваляванията ще отслабват и до вечерта ще спрат.
Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините преди обяд ще бъде облачно и мъгливо с валежи от дъжд, над 2200 метра - от сняг. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, над масивите от Западна България до най-вече слънчево.
Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – краткотрайно мощен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 – към 4°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР