Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд отново

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд отново
Коментари Харесай

Вятър и условия за градушки през днешния ден

Днес преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни, тук-там интензивни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки и краткотрайно увеличаване напразно. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са от 24°-26° в източните до 29°-31° в западните региони от страната.

В планините ще има раздрана облачност, след обяд купесто-дъждовна и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.

Преди обяд по Черноморието ще има и слънчеви часове, само че след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са 23°-25°. Температура на морската вода 19-22, северно от нос Калиакра e 16 и 17 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР