Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след
Коментари Харесай

Температурите леко по-ниски, времето прекрасно

Днес преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в Южна България ще превали. Ще духа слаб североизточен вятър. В Източна България след обяд вятърът ще е от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд с краткотрайни превалявания по южното крайбрежие. Ще духа слаб североизточен вятър, след обяд вятърът ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен, по високите и открити елементи северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра – към 14°.

В петък ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планините ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 28° и 33°. През почивните дни над Централна и Източна България ще се задържи най-вече слънчево. Над Западна ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има условия за краткотрайни превалявания, след обяд краткотрайно интензивни и обилни по количество, с гръмотевични стихии. Температурите ще са с 2-3 градуса по-ниски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР