Днес преди обяд ще е слънчево. След обяд обаче, отново

...
Днес преди обяд ще е слънчево. След обяд обаче, отново
Коментари Харесай

Сряда започва със слънце, следобед ще има кратки валежи

Днес преди обяд ще е слънчево. След обяд обаче, още веднъж облаците ще се усилят, само че единствено на обособени места в Източна България и планинските региони ще превали за малко. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.


В планините ще е слънчево, само че по-късно още веднъж ще има места с повече облаци и валежи, като е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен западен вятър. Максималната температура на височина 2000 м ще е към 10 градуса.

Над северозападните региони от Балканите след обяд ще има краткотрайни превалявания. Предимно слънчево ще е над останалата част от полуострова.

Слънцето през днешния ден ще е в обилие и надПиренейския полуостров и Франция. Над останалите региони от континента облачността ще е забележителна. Около и след обяд в Централна и Източна Европа ще имамного места с краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Значителни количества се чакат в югозападната половина на Полша.

У нас на следващия ден повече слънце ще има сутринта. Около обяд още веднъж ще стартира заоблачване, ще има и валежи като по-интензивно ще завали вечерта и през нощта против петък.

В петък на доста места ще има валежи, краткотрайно интензивни и с гръмотевици. През почивните дни преваляванията ще намалеят, за малко е допустимо да превали единствено в Североизточна България и планините. Температурите ще се покачат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР