Днес преди обяд ще е с разкъсваща се висока облачност,

...
Днес преди обяд ще е с разкъсваща се висока облачност,
Коментари Харесай

Облачно с превеалявания от държ ще е времето днес

Днес преди обяд ще е с разкъсваща се висока облачност, в доста региони до най-вече слънчево. След обяд над Западна България, а до среднощ и над централната част на Дунавската низина ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има условия и за градушки. В източната половина на страната ще продължи да духа до сдържан южен вятър. В западните региони вятърът ще е слаб от югозапад, по-късно след обяд ще се ориентира от запад и ще се усили. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

 

В следобедните часове над масивите в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа мощен юг-югозападен вятър, по здрач в западните региони ще се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимални температури сред 22° и 26°. Температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР