Днес преди обяд ще бъде слънчево. След обяд на много

...
Днес преди обяд ще бъде слънчево. След обяд на много
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 13 юли

Днес преди обяд ще бъде слънчево. След обяд на доста места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в планинските и източните региони от страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевична активност. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българска академия на науките, заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Мартин Славчев.
Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно по северното крайбрежие, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 28 - 30°. Вълнението на морето ще е 1 -2 бала. Температурата на морската вода е 25 – 26°.
Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 16°.
През почивните дни и при започване на идната седмица ще има променлива облачност, по-значителна над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще продължи да духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР