Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще
Коментари Харесай

Предимно слънчево време, привечер - дъжд

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста, на доста места в Южна България купесто-дъждовна облачност и по здрач ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад.

Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, тук-там в южните региони от страната и по-високи.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 20-22°.

Температурата на морската вода е 16-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънце преди обяд и в планините, а след обяд ще се развива купеста, в Рило-Родопската област и купесто-дъждовна облачност. На доста места там ще има краткотрайно интензивни валежи и гръмотевици. По най-високите върхове ще превали сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.

В понеделник и вторник още веднъж ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, обилни по количество и с гръмотевични стихии. Максималните температури ще са сред 17° и 22°.

През идващите дни температурите ще се покачват. Над източните региони облачността ще е най-вече забележителна, ще има и изолирани слаби превалявания, до момента в който над Западна и Централна България ще е най-вече слънчево.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР