Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд и

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд и
Коментари Харесай

Няма край: Синоптиците пак изброиха много места с интензивни валежи и градушки днес

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд и до среднощ над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони интензивни, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Възможни са градушки, гласи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките.

Предимно слънчево ще се задържи над Източна България. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца, след обяд ще се намалява и ще бъде по-ниско от нормалното.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 23 - 26°. Температурата на морската вода е 19-22°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините в утринните часове ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността. На места ще превали и прегърми, вятърът краткотрайно ще се усилва. В обособени региони преваляванията ще са интензивни и обилни по количество. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР