Днес преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността

...
Днес преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността
Коментари Харесай

Времето в понеделник

Днес преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността над Западна България ще се раздра. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 0° и 5°, в София 1°-2°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от север-североизток. Максималната температури на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно с ниска слоеста облачност, без превалявания. Привечер и през нощта против вторник облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, след обяд - сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 3°- 5°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7° - 8°.

Утре слънцето ще изгрее в 7:52 часа и ще залезе в 17:22 часа. Продължителност на деня 9:30 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР