Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава
Коментари Харесай

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, в обособени котловини с понижена видимост. Над източните региони ще има забележителна купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превалява дъжд с гръмотевици. След обяд и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, за София – към 25°.

 

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево, по върховете – мъгливо. Около и след пладне още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще има краткотрайни превалявания съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е постоянно забележителна с краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха – сред 22° и 25°. Температурата на морската вода е 20-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР