Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще преобладава

...
Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще преобладава
Коментари Харесай

Слънчево до обед, после на места ще вали и гърми

Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над югоизточните региони. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Южна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър, който след обяд в Източна България ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен, по високите и открити елементи северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 20 градуса, на 2000 метра – към 14.

Над Черноморието облачността ще продължи да понижава и към обяд ще се откри най-вече слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб североизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са 25-28 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР