Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава
Коментари Харесай

Слънчева неделя

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, само че в следобедните часове и преди среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Още от сутринта над Югозападна България облачността ще е забележителна и ще има превалявания с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в Западна и Централна България. Остават изискванията за градушки. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в София към 28°.

Над планините още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 15°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд по северното крайбрежие ще се развие купеста облачност и е допустимо да превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северен, след обяд североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-31°. Температурата на морската вода е 25-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР