Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще има

...
Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще има
Коментари Харесай

Сутринта слънце, на обяд дъжд

Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще има раздрана облачност до слънчево. Над Горнотракийската равнина ще е мъгливо. От северозапад облачността ще се усилва и след обяд ще стартират превалявания най-вече от дъжд , които до вечерта ще обзет цялата страна, а в Предбалкана и високите полета на Западна България ще преминат в сняг. В Дунавската низина остават изискванията за поледици. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са в необятни граници: от 0-2° в северозападните региони до 12-14° тук-там в Предбалкана и Югоизточна България.

Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за януари - още ще се намали, а вечерта ще стартира да се покачва.

В планините ще духа сдържан, по билата - мощен запад-югозападен вятър, който след обяд ще се усили още. Облачността ще се усилва и след обяд ще стартират превалявания от сняг, в ниските елементи – от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 0°.

Над Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност, която след пладне ще се вплътнява и вечерта ще завали дъжд. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 9°-14°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР