Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде
Коментари Харесай

Днес преди обяд ще има слънце, после пак валежи и гръмотевици

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса, за София - към 24 градуса. Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месец май.

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево, по върховете - мъгливо. Около и след пладне още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 18 градуса, на 2000 м - към 12 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са в период сред 21 до 24 градуса. Температурата на морската вода е 19-21 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР