Днес преди обяд над много райони ще преобладава слънчево време,

...
Днес преди обяд над много райони ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Събота идва с по-меко време

Днес преди обяд над доста региони ще доминира слънчево време , само че денем облачността от север-североизток още веднъж ще се усили . Ще остане съвсем без превалявания . Североизточният вятър последователно ще отслабне.

Максималните температури ще бъдат най-вече сред 0 и 5 градуса , по-ниски - в източната част на Северна България - сред минус 3 и 0 градуса , в София - към 2 градуса .

Над Черноморието ще доминира слънчево време , в следобедните часове - с краткотрайно нарастване на облачността. Ще духа сдържан до мощен северен вятър, който денем последователно ще отслабва . Максималните температури ще бъдат сред 0 и 3 градуса . Температурата на морската вода ще бъде 7-8 градуса . Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че постепенно ще отслабва.
 
 зима сняг слънце прогноза времето море iStock/Getty Images

В планините облачността ще бъде най-вече забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен, по най-високите върхове - и плевел, северен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде към минус 4 градуса, на 2000 м - към минус 8 градуса .
 
 зима сняг слънце прогноза времето планина iStock/Getty Images

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца и денем още малко ще се увеличи.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР