Днес преди обед живеещите на ул. „Атанас Йованович“ във Враца

...
Днес преди обед живеещите на ул. „Атанас Йованович“ във Враца
Коментари Харесай

Защо? Врачани сами оправиха улицата си, омръзнало им да чакат общината да си свърши работата /снимки/

Днес преди обед живеещите на ул. „ Атанас Йованович “ във Враца запретнаха ръкави и сами оправиха дупките на пътя пред домовете им, оповестиха самите те в редакцията на организация BulNews.bg. Хората потърсиха нашата медия, защото всички останали локални сътрудници се били навели пред кмета Калин Каменов и не разгласили информации за същинската обстановка в регионалния град.
Живущите на улицата настояват, че неведнъж са подавали сигнал до служителите в общината, че от огромните дупки не могат да се приберат по домовете си, само че не последвала никаква реакция от администрацията. Затова хората събрали пари и през днешния ден с общи старания циментирали най-големите ями на пътя. Целият разход им е за към 500 лева, само че занапред отново ще събират пари, защото останали още дупки за оправяне.
Врачани питат за какво заплащат налози, откакто се постанова да оправят общинските улици със лични средства и мечтаят за времето, когато някой въпреки всичко ще извърши отговорностите си и ще асфалтира и пред домовете им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР