Днес пред Силистренския окръжен съд Стефка Йорданова на 76 години

...
Днес пред Силистренския окръжен съд Стефка Йорданова на 76 години
Коментари Харесай

Обвиниха 76-годишна баба в участие в организирана престъпна група

Днес пред Силистренския областен съд Стефка Йорданова на 76 години и 49-годишната Светла Захариева се съгласиха непринудено да бъдат предадени на белгийските управляващи след тяхната Европейска заповед за арест.

Те не се признават за отговорни и решението им е жест на съдействие в идните правосъдни каузи в Кралство Белгия. Там двете жителки на Тутракан са упрекнати в присъединяване в проведена незаконна група за сводничество, употреба на проституиращи дами със закани и насила, пране на пари и даване на помещение за осъществяване на развратни дейности.
5
Доброволното им изгонване дава опция на следствените органи в Белгия да предявят към българките и други обвинявания, разнообразни от описаните в Европейската заповед за арест, изясни бранителят им. Подопечните им имат тридневен период да отдръпват решението си и в случай че го създадат ще има ново съвещание на Окръжния съд в Силистра с нов правосъден състав, чийто вердикт ще бъде финален. От 15 до 20 години е наказването за сходни обвинявания в Белгия, разясниха адвокати. В България наказването е със същите параметри.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР