Днес православната църква почита Свети апостол Акила, един от седемдесетте,

...
Днес православната църква почита Свети апостол Акила, един от седемдесетте,
Коментари Харесай

Ето кой черпи днес

Днес православната черква уважава Свети деятел Акила, един от седемдесетте, бил възпитаник на свети деятел Павел, който го направил свещеник. Той бил понтийски евреин и до обръщането си в християнската религия живял с жена си Прискила в Италия.

Когато император Клавдий заповядал на евреите да изоставен Рим, Акила отпътувал със брачната половинка си за Коринт.

Днес имен ден чества Орлин. Идва от " орел " и е с гръцки генезис - алегорично име за дългоденствие, проницателност, мощ и мощност.

Орлин - Значение на буквите в името

О - мощни и дълбоки усеща, дарба да се оправят с парите, нужда от самопознание, предпочитание да се разбере личната цел, богата вътрешен глас, дарба да отделят най-важното и значимото от суетата на живота.

Р - дарба да не бъдат излъгани от външни фактори, дарба да проникват в същността, самочувствие, блян за интензивност, храброст, пристрастеност и от време на време безразсъдно вдишване на риск и авантюризъм, податливост към догматизъм в разсъжденията.

Л - рафинирано схващане за хубост, изключителни художествени и артистични качества, предпочитание да се споделят знанията и възприятията с колегата, предизвестие за недопустимостта на бързо прахосан живот и нужда да се откри същинската цел в живота.

И - финес, сензитивност, добрина, блян към естетика с околната среда, сантиментален мек темперамент, успеваемостта и практичността доста постоянно е просто поза, с цел да се скрие същинската същина.

Н - знак на митинг, отменяне на всичко безсистемно, вътрешна мощ, изострен сериозен разум, предпочитание за духовно и физическо здраве, усърдие и упорита работа, отменяне на монотонната и скучна работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР