Днес Православната църква почита паметта на Светите мъченици - София,

...
Днес Православната църква почита паметта на Светите мъченици - София,
Коментари Харесай

Празнуваме Вяра, Надежда и Любов

Днес Православната черква уважава паметта на Светите мъченици - София, Вяра, Надежда и Любов, починали в страшни мъчения за Христовата религия през 126 година по време на римския император Адриан /117-138/.София била благочестива християнка с три дъщери, които кръстила на главните християнски добродетели - Вяра, Надежда и Любов. Момичетата били родени в Рим, когато управляващите грубо преследвали вярващите в Христос.

Вяра, Надежда и Любов са оповестени за покровителки на децата, тъй като и те самите са потърпевши в името на Христа като деца.

От 777 година мощите на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов почиват в Елзас, Франция.

В доста къщи на този ден се месят пресни питки и се раздават, с грозде или с други плодове, за здраве, благополучие и обич. Пеят се песни и се играят хора.



Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [6] Новини от през вчерашния ден [19] « Септември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР