Днес правителството на Тереза Мей ще представи в Камарата на

...
Днес правителството на Тереза Мей ще представи в Камарата на
Коментари Харесай

Спешна среща на Тереза Мей с министри и депутати за Брекзит

Днес държавното управление на Тереза Мей ще показа в Камарата на общините тактиката си за Брекзит. Очаква се да последва серия от ориентировъчни гласувания по препоръчани от депутатите ремонти. Министър-председателят свика на незабавна среща министри и депутати.

Спешна среща в държавната резиденция Чекърс край Лондон. Ключови министри от кабинета на Тереза Мей, депутати консерватори, подкрепящи Брекзит, и други представители на ръководещата партия разискаха бъдещата тактика на министър-председателя.

Основният въпрос е дали Тереза Мей ще има задоволителна поддръжка, с цел да бъде още веднъж сложена на гласоподаване нейната договорка за Брекзит. Засега няма мнения за резултата от диалозите.
 © фотография: АРХИВ
Междувременно петицията с искане Брекзит да бъде анулиран и Англия да резервира участието си в Европейски Съюз мина прага от 5 милиона подписа.

Според английските разпореждания на всяка петиция, събрала над 10 000 подписа, би трябвало да бъде даден формален отговор от държавното управление, а след набиране на 100 000 подписа тя би трябвало да бъде прегледана от Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР