Днес ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща. Форумът ще

...
Днес ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща. Форумът ще
Коментари Харесай

Аферата Костинброд се повтаря! Иван Тотев отново ще инструктира изборните комисии как се правят фалшиви бюлетини!

Днес Политическа партия ГЕРБ ще организира Национална предизборна среща. Форумът ще стартира в 12.00 часа в зала 3 на НДК. В срещата ще вземат участие 2000 души – народни представители, евродепутати, членове на регионалните и общинските управления на партията, кметове и представители на Общински препоръки, както и министрите от квотата на ГЕРБ…

Ето гербаджийските методически инструкции, които през днешния ден ще бъдат спуснати за осъществяване на локалните координатори на ОПГ:

1) По схемата „ Костинброд “ да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и към този момент попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

2) Препоръчително е в селата да се копира моделът „ Галиче “ – по опция в Секционните изборни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от родственици на претендентите.

3) В Районните изборни комисии в София и огромните градове да се ползва моделът „ Зала Универсиада “ от 2011 година – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

4) Творчески да се употребява опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 година инструктира локалната конструкция на ГЕРБ по какъв начин изборните комисии вършат невалидни 30 % от бюлетините за други партии.

5) Да не се чистят изборните описи от така наречен мъртви души – вотът им е 100 % запазен за претендентите на ГЕРБ.

6) Циганските гета са непокътната територия на ГЕРБ. Изключения се вършат единствено за Движение за права и свободи и Оперативна програма, след съгласувателна процедура на национално равнище.

7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния развой. Да се купуват цели изборни комисии в дребните обитаеми места по обновен ценоразпис (5000 лв. за началник на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…

Източник: afera.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР