Днес ПП-ДБ-СС дезертираха от политическата си отговорност за София. Мълчаливо

...
Днес ПП-ДБ-СС дезертираха от политическата си отговорност за София. Мълчаливо
Коментари Харесай

Хекимян: ПП-ДБ-СС дезертираха от политическата си отговорност за София

„ Днес ПП-ДБ-СС дезертираха от политическата си отговорност за София. Мълчаливо признаха, че към този момент са в цялостна отпадналост да водят процеса по търсене на управническо болшинство за града “. Това написа общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян в своя обява във Facebook.

„ ГЕРБ-СДС почете срещата при Вили Лилков и Карлос Контрера в качеството си на съпротива. Но с наличието си там, „ спасителите “ развяха бялата кърпичка и демонстрираха, че не знаят и не могат да намерят работещо решение за ръководството на Столичния общински съвет. И вършат това, което могат – словесни колажи, че някой различен им е отговорен “, разяснява Хекимян.

После прави обобщение – „ От ПП/ДБ/СС през днешния ден видяхме ОЩЕ ОТ СЪЩОТО!

-дойдоха неподготвени за договаряния, неединни в позициите си и без явен проект

– оферират краткотраен ръководител на СОС и съдружно съглашение – без да загатват и едно име, друго от Борис Бонев и Грети Стефанова

– желаят разпределяне на комисиите „ на порции “ сред всички партии в съвета

ГЕРБ-СДС сме извънредно загрижени за София.

Ще повторя за какво:

Когато имаш претенцията да водиш процеса за ръководство, не идваш да слушаш, каквото направиха през днешния ден ПП/ДБ/СС, а си подготвен с няколко оферти във всяка ръка.

Изборът на „ краткотраен ръководител “ е равностойно на неналичието на ръководител. Вредите, които едно „ краткотрайно “ ръководство може да нанесе на града, може са още по-големи, тъй като това значи бягство от политическа отговорност за всяко едно гласувано решение. Няма по какъв начин да влезем и в неразбираемо съдружно съглашение.

Покрай сякаш „ краткотрайния ръководител “ – желаят порциите на властта да се раздадат с паритетно разпределение на комисии. Това доста наподобява на времената на Софиянски, където всички бяха седнали на една маса, само че огромният изчезнал там бяха софиянци.

ПП/ДБ/СС желаят да си приказват с ГЕРБ-СДС, само че след този диалог следва един въпрос – „ Искаме вашата поддръжка? “. Днес чухме две разнообразни позиции. Секретен сътрудник споделиха, че не желаят коалиция с нас, а Политическа партия прецизираха, че нямат решение да не си приказват с ГЕРБ. Но все по този начин не чухме обществено да търсят нашата поддръжка.

Няма да се откажа да дублирам:

Изборът на ръководител е политическо решение и самоопределяне. С него заявяваш по какъв начин и с кого искаш да управляваш.

ПП/ДБ/СС бяха подготвени да се бетонират с Българска социалистическа партия. Към днешна дата би трябвало да изключат флекса и да закарат електрожен, с цел да стартира „ ремонтаж “ на паметника и по този начин да получат тяхната поддръжка.

Рискът е огромен. С избора на краткотраен ръководител „ спасителите “ желаят всички ние да подпишем празен чек, а по-късно те да ръководят в плаващите пясъци на плаващите болшинства. Най-вероятно скрито с Българска социалистическа партия. Защото обществено няма да е комфортно.

След последните извоювани парламентарни избори – ГЕРБ-СДС взеха мъдрото решение и направиха крачка настрана. Така се стигна до държавното управление „ Денков-Габриел “. ПП/ДБ/СС са твърдо уверени, че те са те безапелационния победител и едноличното ръководство в града им се поставя. Не, софиянци не ви гласоподаваха цялостно болшинство! Но жителите дефинираха ролята ви на водачи на процесите по намиране на работещо ръководство. Вие показахте и доказахте единствено за два месеца, че сте неспособни да създадете работеща структура.

Време е да признаете обществено нещо, което всички знаем:

-че не можете намерите работещи решения за София

-че Бонев заплашва Терзиев с центробежни сили

-че търсите решения за града „ на мрачно “

ГЕРБ-СДС обаче се грижат за София – без кмет и без работещ общински съвет.

Близо 150 милиона лв. влизат в града с решения на кабинета „ Денков-Габриел “ и с цялостната поддръжка на депутатите в Народното събрание.

Така столицата ще има обезпечени над 100 плана, написани ред по ред в Бюджет 2024.

ГЕРБ-СДС елиминирахме и риска от това градът да загуби пари по основни планове, свързани с ВиК.

„ Работим за София “ не е единствено избирателен слоган. ГЕРБ-СДС го потвърждават с дейности “, написа в умозаключение Хекимян.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР