Днес повече слънце ще има над Западна България, докато над

...
Днес повече слънце ще има над Западна България, докато над
Коментари Харесай

Слънчево с температури между 25° и 30°

Днес повече слънце ще има над Западна България, до момента в който над североизточната половина от страната облачността ще е по-често забележителна – купеста и купесто-дъждовна. Отново ще има валежи, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване вятъра, има условия и за градушка. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, в София - към 25°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и тук-там, основно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 13°.

Над Черноморието ще доминира облачно време и на доста места в часовете до обяд ще има превалявания от дъжд и гръмотевична активност. След обяд преваляванията ще стопират и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 25° и 28°. Температурата на морската вода е от 19° по северното крайбрежие, до 23-24° в Бургаския залив. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР