Днес повече от всякога Обединена Европа се нуждае от сигурност,

...
Днес повече от всякога Обединена Европа се нуждае от сигурност,
Коментари Харесай

Караянчева увери Юнкер, че 44-то НС ще участва в европейския дневен ред

Днес повече от всеки път Обединена Европа се нуждае от сигурност, непоклатимост и стопански напредък, обществено доближаване , положително бъдеще за младежите, повече работни места, конкурентоспособност и развъртян дигитален пазар.
Това съобщи ръководителят на 44-то национално заседание Цвета Караянчева на среща с ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер и ръководителите на комисии в родния законодателен орган.

 Юнкер похвали България за неналичието на бюджетен недостиг
Юнкер похвали България за неналичието на бюджетен недостиг

Председателят на Европейска комисия е безапелационен, че проблем с корупцията има, само че подобен проблем има на други места

По думите й парламентарното измерение на председателството е опция за присъединяване на Народното събрание в европейския дневен ред . Тя увери Юнкер, че 44-тото Народно събрание ще взе участие интензивно в полемиката за бъдещето на Европейски Съюз. Според нея приносът на Народното събрание е към разискването на промените на Европейски Съюз, което е значимо и от значително значение.

 Цачева желае Европейската прокуратура да проработи час по-скоро
Цачева желае Европейската прокуратура да проработи час по-скоро

Работим за създаване на връзките с партньорските институции и служби

Народното събрание е декларирало неведнъж своята подготвеност и отстоява политиката си за търсене на единодушие и взаимоотношение сред парламентарно показаните политически сили, уточни още Цвета Караянчева.
Откакто българската дипломация съществува е съумяла да хвърли мостове освен в Западните Балкани, само че в Турция , похвали ни на собствен ред Юнкер. Той показа и задоволството си да е в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР