"Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия,

...
"Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Недоверието у хората към Бойко Борисов е огромно

"Днес повече от всеки път хората желаят да има икономическа тактика, по тази причина пораства рецензията и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори уместно на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти отвън властта “. Така някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който сега е началник на Евроатлантически център за сигурност, разяснява пред БНР политическата конюнктура в страната след края на изключителното състояние.
Цветанов не даде явен отговор на въпрос дали и по кое време ще образува своя политическа групировка и дали ще се включи интензивно в политиката на идните следващата година парламентарни избори. По думите му недоверието към Бойко Борисов е "огромно ".
Цветанов си давал период до 2-3 месеца да вземе решение дали да започва нов политически план. Все отново позволи опцията неговият план да се яви на идните следващата година парламентарни избори.
"Политиката не е за огорчени или за афектирани, а за хора, които имат небосвод и биха желали да получат поддръжка за секторните политики, които могат да бъдат осъществени. Аз не съм от политиците, които отиват на персонални нападки. Днес мога да приказвам с всеки, без значение от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да сплотява, а не да разделя “, добави Цветанов.
Според него ръководещите нямали икономическа тактика. Даде образец със основаването на Държавната петролна компания. По думите му по този начин ще се убие дребния и междинния бизнес - изключително в по-малките обитаеми места.
"Липсва икономическа логичност ", счита той.
"Убеден съм в това, което следим - че хората имат потребност от нови планове. Недоверието е голямо и има насъбран недостиг ", уточни той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР