Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия,

...
Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия,
Коментари Харесай

Цветанов решава за партия до 2-3 месеца

Днес повече от всеки път хората желаят да има икономическа тактика, по тази причина пораства рецензията и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори уместно на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти отвън властта ". Това сподели пред БНР Цветан Цветанов, началник на Евроатлантическия център за сигурност.

" Убеден съм в това, което следим - че хората имат потребност от нови планове... Недоверието е голямо и има насъбран недостиг. Разговорите с хората са най-ценното нещо ", акцентира той.

До два-три месеца за Цветанов ще стане ясно дали да започва нов политически план. И той позволи опцията неговият план да се яви на идните следващата година парламентарни избори:

" Ако се прави политически план, то той би трябвало да е с ясни евроатлантически правила. В евроатлантическия път на страната би трябвало да се кажат огромни истини. Много се дистанцираме от една доста значима самодейност - " Три морета ", където упоритостта е да се ускори цифровата, транспортната и енергийната съгласуваност с ефикасен инструмент за противопоставяне на съветското и китайското въздействие в региона на Триморието. Това би могло да даде по-голяма сигурност и икономическа вероятност ".

Преди два дни министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано сподели, че в партията съжаляват, че са го махнали, откакто беше оправдан по Апартаментгейт, разяснява:

" Колегата Цветанов направи каквото можа за ГЕРБ. Сега прави, каквото може, с цел да разрушава. Желая му триумф. Тамън хората ще видят кой е същински ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР