Днес последното, от което имаме нужда е реденето на безкрайни

...
Днес последното, от което имаме нужда е реденето на безкрайни
Коментари Харесай

Плати сметките си в офисите на Кеш Кредит и спечели

Днес последното, от което имаме потребност е реденето на безкрайни опашки, с цел да платим сметките си. Една от водещите компании за кредитиране в България – Кеш Кредит, предлага нова услуга, която дава бърз метод да се оправиш с неотложните битови задания.

С новата услуга на компанията, всеки може да заплати сметките си за ток, телефон, вода, да си купи винетка, да заплати отговорностите си и доста други на едно място. В допълнение, с всяка платена сметка се натрупат точки по лоялната стратегия на Кеш Кредит, което разрешава на платеца да разменя насъбраните точки за дарове и отстъпки незабавно откакто стане клиент на компанията.

Освен новите си новаторски услуги и промоции, до 28.02.2021 година , компанията предлага и доста дарове. Един от тях е точно осребряването на 100 сметки, платени в офис на компанията . Всеки, който кандидатства и бъде утвърден за заем до 4000 лева или заплати сметките си в офисите на Кеш Кредит, автоматизирано може да стане победител и да вземе една от 100 броя награди .

За повече информация всеки искащ може да свърже с Кеш Кредит на безплатния телефон 0800 200 88 или да посети формалния уебсайт на компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР