Днес последно говоря за Левски и футбола и отивам там

...
Днес последно говоря за Левски и футбола и отивам там
Коментари Харесай

Тити Папазов: Аз съм твърдо убеден в морала на г-н Божков

Днес последно приказвам за Левски и футбола и отивам там където ми е душата – в баскетбола. Това сподели Тити Папазов пред BTV.
Аз съм човек, който безумно има вяра в Господ. Да сме си мечтали като сме почнали този път, а за мен той стартира на 22 парил. Тогава Павел Колев ни събра и бяхме катализатор на процеса сега и не сме си представяли, че ще стане толкоз хубаво.
От първия ден си мислех, че някой би трябвало да ги изиска акциите. " Синя " България сподели по какъв начин може да бъде признателна и да обича- това стана преди пандемията. Факт е, че от 28 април до през вчерашния ден има резултат.
Аз твърдо съм уверен в морала на господин Божков и това е гаранция, че ще се случат нещата. Сега " Синя " България се сплоти към Наско Сираков, сподели Папазов и добави: " Аз на 12-ти страдах, беше ми погрешно,че спогодба та ни по някаква причина се промени. Дойдоха другари и споделиха, ти си използван. Не, никога. "
Божков: Г-н Борисов от 10 години трансферира собствеността на Левски скрито и подмолно
Няма по-подходящ от Наско Сираков, той щеше да е и в моя екип. Има експертиза, харизма и всичко. Господ гледа и се случва най-хубавото. Нито за миг не се усещам използван, в случай че би трябвало и на това съм подготвен. ", сподели още той.
Ние с Наско Сираков сме непрекъснато дружно. Когато човек отива в тежка материя би трябвало да получава препоръки. Ако до 12-ти аз употребих неговите препоръки, след 12-ти той ще употребява моите, добави Папазов.
Тити Папазов: Божков се опита да използва Левски, с цел да злепостави Борисов
На 14-ти сутринта видях в положителния смисъл на думата Наско Сираков озверял. В България мощните, авторитетни фигури се заобикалят. Заради това и най-успешният тандем Сираков – Мъри Стоилов не може да се засече на Герена, в този момент по натурален метод се случват нещата. " Той (Наско Сираков) възкръсна като птицата Феникс. "
Слободията на нашия народ беше платена със спорта и културата, съобщи още Константин Папазов. Ако в предходния строй спорта беше лице на страната – били сме с 30 златни медала. Сега е друго.
Сърдечно благодаря на всеки един притежател на Левски – тъй като те без никакви стопански принадлежности даваха, с цел да съществува Левски. Тази скица към този момент е изчерпана. Трябва да стартира моделът на бъдещето. Левски има голям капацитет в своите почитатели, в синята общественост. Аз съм максималист, разгласи Папазов.
Тодор Батков: Схемата с бащицата не може да продължава за " Левски "
Ние и най-много Наско Сираков, той самичък няма да може, само че престижът му ще поведе след себе си доста почитатели. Той ще калкулира финансов капацитет. Тези хора ще се усещат част от ръководството, даде обещание той.
Аз съм генерално нагъл, а за Левски съм брутално нагъл. Ще идем с високо вдигнати глави при всеки спонсор и ще кажем имаме този човешки капацитет, вие можете да го ползвате за вашата марка, съобщи Папазов.
Само се разяснява по какъв начин Божков ще ни затрие, той има вяра в своята непорочност и аз споделих, че му поисквам тази борба, дай Боже, да свърши позитивно за него. Но Левски би трябвало да бъде избавен, тъй като акциите задушават опцията Левски да възкръсне. Това е 106-годишна история.
На финала на диалога Тити Папазов отново се разплака и изясни страстта си със болестта - любовта към Левски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР