Днес посетителите в Берлинския зоопарк за пръв път имаха възможност

...
Днес посетителите в Берлинския зоопарк за пръв път имаха възможност
Коментари Харесай

Пандите близначета в Берлинския зоопарк направиха дебюта си пред публика

Днес посетителите в Берлинския зоопарк за пръв път имаха опция да видят родилите се там панди близначета, съобщи ДПА. Броят на посетителите въпреки всичко бе по-малък от предстоящото.

Охраната в зоопарка бе бдителна, с цел да е сигурна, че посетителите ще се държат обичайно, до момента в който се радват на наличието на двете пандички Пит и Пол, и с цел да се предотврати опцията животинките да се стресират от светкавици на фотоапарати или потропвания на вратата на ограждението им.
Официалните имена на двете пандички са Мън Сян и Мън Юан. Това са първите родени в Германия панди.Майка им Мън Мън и татко им Цзяо Цин дойдоха в Берлин от Китай през 2017 година

Вчера пандите близначета бяха показани пред представители на медиите преди днешния си дебют пред аудитория, откакто се появиха на бял свят на 31 август предходната година.

Днешният дъжд евентуално накара доста хора, които имаха намерение да посетят зоопарка, да останат по домовете си. Пандичките се подслониха във вътрешната част на ограждението дружно с майка си, до момента в който татко им живее настрана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР