Днес полузащитникът на ЦСКА Греъм Кери получи в пресклуб „България“

...
Днес полузащитникът на ЦСКА Греъм Кери получи в пресклуб „България“
Коментари Харесай

Греъм Кери: Целта пред ЦСКА е Купата на България

Днес полузащитникът на ЦСКА Греъм Кери получи в пресклуб „ България “ статуетката за Играч №1 на 24 кръг на efbet Лига. Ирландецът заслужи признанието на футболните треньори в обичайна анкета за маркираните от него два красиви гола, донесли успеха на тима му над Берое с 2:0. От общо 18 гласа 10 са за Греъм Кери, а подгласникът му Клаудиу Кешерю от Лудогорец е с 6. По 1 глас имат Радослав Кирилов от Славия и Матиас Курьор от Черно море. Това е втора такава премия за халфа в границите на шампионата, откакто той бе №1 и на 8-и кръг, когато се отличи с две асистенции за головете на „ алените “ в дербито през септември.

Кери благодари на своите съотборници и акцентира, че тази премия е за всички тях. Той не скри упоритостите си да продължи да бележи голове и да се подреди измежду голмайсторите на шампионата, само че за него най-важното е тимът да продължи победния си път. " Дори и да има слаби резултати, както се случи преди този момент, би трябвало да преследваме успеха, уверен е Греъм Кери. - Публиката на стадиона ще ни липсва в идващите 2 кръга, по този начин както ни липсват медиите в залата, само че нека рестриктивните мерки да паднат допустимо най-скоро. Чувствам се един от тима и се надявам по-често да играя като титуляр, с цел да означавам още голове и да побеждаваме “.

Той показа още, че няма желание за противник в полуфиналите за Купата на България. " ЦСКА би трябвало да завоюва Купата “, добави Кери. А по отношение на Лигата на нациите, в която България и родната му Ирландия са сложени в една група, Кери изрази вяра и двете страни да се показват добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР