Днес Политбюро на ЦК на ККП проведе заседание, на което

...
Днес Политбюро на ЦК на ККП проведе заседание, на което
Коментари Харесай

Политбюро на ЦК на ККП обсъди доклада за работата на правителството

Днес Политбюро на Централен комитет на ККП организира съвещание, на което бе разискван отчетът за работата на държавното управление, който ще бъде прегледан на идната сесия на 14-ото Общокитайско заседание на народните представители.

Генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин управлява съвещанието.

На съвещанието бе посочено, че през предходната година, на фона на извънредно комплицираната интернационална среда, Китай е съумял да реализира основните си цели за икономическо и обществено развиване. През тази година се навършват 75 от основаването на Китайската национална република и тя е основна за реализирането на програмата за 14-ата петилетка, по тази причина би трябвало да се работи за общия прогрес и се ползват повече ограничения за повишение на благосъстоянието на народа и за поддържане на обществената непоклатимост.

Необходимо е да се усъвършенства качеството и успеваемостта на финансовата политика, а паричната политика да бъде гъвкава, умерена, прецизна и ефикасна, с цел да сътвори постоянна, транспарантна и предвидима пазарна среда, бе очебийно на съвещанието

През тази година, работата ще концентрира и върху разширението на вътрешното търсене, задълбочаването на промените, разширение отварянето на високо равнище, както и върху стимулиране развиването на селските региони и построяването на екологична цивилизация.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2158Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед3940Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед76138Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед112804Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12333Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376654Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235356Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед116065Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед112804Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияКоментарен Поглед100866Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР