Днес Поли Генова е щастлива, семейна жена с малък син.

...
Днес Поли Генова е щастлива, семейна жена с малък син.
Коментари Харесай

Поли Генова загубила девствеността на 24

Днес Поли Генова е щастлива, фамилна жена с дребен наследник. Личният й живот обаче до неотдавна е изпълнен със страхове и обърквания, като дълги години в музикалната колегия настойчиво се твърдеше даже, че блондито е почитателка на еднополовата обич. Между прочее слухът тогава потегли от родственик на изпълнителката, което до известна степен му придаде огромна меродавност.

Певицата не обича да се връща обратно, защото първата й връзка с мъж е много мъчителна. А и това не е изненада, защото Поли остава девствена до съвсем немислимите за днешните разкрепостени стандарти 24 години!

„ Първата ми връзка се случи, когато бях в края на студентските си години. Продължи няколко месеца, но…”, загатва Поли за следата, която закъснялата обич е оставила в сърцето й. За този интервал певицата споделя още, че е била патологично срамежлива, само че се опитвала да го крие, като демонстрирала безспорна индиферентност: „ Показвах, че съм доста над нещата, мощна. Непознатите мислеха, че съм доста надута, или противоположна. Аз се правех, че не ми пука, а в действителност беше.. огромна буря”.

View this post on Instagram
A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on Nov 25, 2019 at 10:54am PST

Дълго време любовният живот на Поли Генова бе пощаден от медиите поради облика й на дребна певица от детската вокална групировка „ Бон-бон “. Когато наближи 30-те обаче, а към момента никой не я беше виждал с мъж до себе си, настойчиво се заприказва, че е почитателка на еднополовите милувки, написа lupa.

View this post on Instagram
A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on Nov 13, 2019 at 12:05am PST

Завистници от музикалните среди твърдяха, че през годините на Поли в никакъв случай не й е липсвала любов и интимна милувка, защото тя си я набавяла от свои приятелки, с които постоянно смесвала връзките. Преди време на Поли бе приписана връзка и с колежката й Люси Дяковска, с която в един интервал двете бяха съвсем неразделни и рисково близки. В последна сметка обаче Поли се задоми с холандеца Джоузеф Шардън и даже му роди наследник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР