Днес показахме, че сме най-добрият хандбален отбор в България, особено

...
Днес показахме, че сме най-добрият хандбален отбор в България, особено
Коментари Харесай

Треньорът на Шумен 61: Показахме, че сме най-добрият отбор в България

Днес показахме, че сме най-хубавият хандбален тим в България, изключително в отбрана, единствено с 15 позволени гола. Не помня да е имало подобен край за купата. Това сподели пред кореспондент на Българска телеграфна агенция треньорът на Шумен 61 Никола Карастоянов, откакто ръководения от него отбор завоюва Купата на България по хандбал при мъжете, като на финала, в препълнената зала „ Арена Шумен “, победи Локомотив (Горна Оряховица) с 25:15 (11:10).
 Шумен 61 завоюва Купата на България Шумен 61 завоюва Купата на България
„ Играхме доста сърцато, доста съм удовлетворен от момчетата “. Успяхме да дадем игрови минути и на младите ни състезатели, да се допрян до край за купата, което е доста скъпо за тях, да могат да са част от подобен мач. Мисля, че направихме едни от най-хубавите ни мачове за сезона и справедливо се поздравихме със спечелването на Купата на България, означи Карастоянов.

Чакат ни доста тежки мачове и в шампионата. Много се веселя, че спечелихме, само че след един, два дни наслада, би трябвало да се връщаме в залата и да упражняваме, добави той.

Снимка: БТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР