Днес почивката е противопоказна. Опитайте се да прекарате този ден

...
Днес почивката е противопоказна. Опитайте се да прекарате този ден
Коментари Харесай

Препоръки за днешната сряда

Днес почивката е противопоказна. Опитайте се да прекарате този ден допустимо най-активно, изпълнете с действия всеки час от деня си. Дори да имате почивен ден от работа, прекарайте го интензивно. Например, занимавайте се с домашен каузи, играйте с децата, направете нещо сами.

Този ден е съвършен за всички домашен каузи. Можете да предприемете всевъзможни действия, свързани с къщата. Това може да бъде или някакъв ремонт, или малко разчистване, възобновяване на реда в стаите.

Препоръчва се да се отървете от всичко излишно, остаряло и това, което ви натоварва в живота. Това може да бъде както материални неща, по този начин и духовна обвързаност. Ето за какво, без страдание изхвърлете остарели неща, това ще почисти добре силата на вашия дом.

Ще бъде хубаво, в случай че можете да споделите домакинските си отговорности със фамилията си. Съвместната работа ще укрепи връзката ви и ще ви сближи доста.

Също по този начин в този ден е добре да правите всевъзможни работи в градината, на улицата. Например, можете да засадите дърво или да боядисате оградата, да почистите градината. Физическата интензивност на чист въздух ще ви бъде от огромна изгода. Цветя не се предлага да засаждате.

В този интервал има спад на виталната сила, по тази причина е добре да предприемете ограничения за подсилване на здравето. Прекрасно време за медитации, духовно изчистване (четене на мантри, молитви), духовни практики, лечебни мудри.

Ако чувствате, че силите ви са на изчерпване, изпълнете мудрата „ Енергия ”:

Позиционирайте ръцете си на равнището на слънчевият сплит. Съединете възглавничките на палеца, междинния и безименния пръсти. Получава се нещо като знака на рокаджиите.

Изпънете кутрето и показалеца, само че без напрежение. Мудрата може да се извършва и с една ръка.

Разтриване на тялото и крайниците с морска или готварска сол по време на къпане е изключително потребно за хора с неприятно кръвоснабдяване на крайниците или затруднено потоотделяне, също и за тези, които страдат от ревматизъм. Освен това солта пречиства от отрицателна сила.

Отличен метод за изчистване съдовете на лимфата е да се ядат зелени ябълки.

Вземете 3 кг зелени ябълки. Без да ги режете, цели ги сложете в съд и ги залейте догоре с гореща вода. Оставете ги да стоят 1-2 часа, а след това ги смелете. Получената примес яжте в продължение на 3 поредни дни на дребни порции. Може да се добави малко мед и ябълков сок. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР