Днес почитаме Свети Мина, покровител на семейството. Той е считан

...
Днес почитаме Свети Мина, покровител на семейството. Той е считан
Коментари Харесай

Варна може да има специална люлка за децата в неравностойно положение

Днес почитаме Свети Мина, настойник на фамилията. Той е считан и за покровител на дамите, по тази причина на този ден те се молят пред иконата на светеца за здравето на децата си. А това е най-важното, нали?

Ще ви опиша за нашето неизмеримо, петчленно, семейство. Необикновено, тъй като за значимите дати в взаимния ни живот, ние не си разменяме дарове, а си подаряваме идея. Такава, която е с публично значение, такава, с която ще бъдат зарадвани доста хора и ще върнем вярата у тях, че положителното е на всички места към нас. През годините, със брачна половинка ми, Павел Раличков и с нашите другари сме имали доста общи дела, постоянно сполучливи, тъй като дружно е доста по-лесно, а резултатът - обезпечен. С тяхна помощ, преди 10 години, в деня на сватбата ни, вместо цветя, получихме от своите гости детски книги и играчки, с които зарадвахме един от домовете за деца в неравностойно състояние във Варна. Беше доста вълнуващо, същинско, откровено...И за това споделям линк за всеки, който желае да изпита тази страст:  ...

На първия рожден ден на нашите близнаци, Самуил и Борил, събрахме средства за възобновяване и замяна на оборудванията в детския ъгъл към Зоопарка във Варна. И ние, и двете ни дребни момчета, бяха, и към момента са, доста щастливи, тъй като подарихме на варненските деца кътче за занимания точно там: 

На 23 октомври, тази година, третият ни наследник, Боян, навърши 1 година. И, както постоянно до в този момент, за всички значими за нас събития, по този начин и за неговия празник, му посветихме идея. Този път тя е по-специална, по-различна. Тя е за всички тези деца, чиято усмивка няма по какъв начин да срещнем на детските площадки, тъй като за тях, все още не е планувано да са там, за страдание. За всички тях, децата в неравностойно състояние,искаме и знаем, че ще успеем да създадем една специфична люлка, която да ги радва, а нас - да ни кара да се гордеем и най-много да дадем образец на децата си. Та нали ние, родителите, сме светлия образец за тях.

Кампанията ни за набиране на средства за това особено детско оборудване за специфичните деца продължава! Ние, семейство Раличкови, знаем, че във Варна и на всички места в България, хората са с положителни сърца! А когато е за усмивката и щастието на децата, всеки е подготвен да се включи в идея!

Цялата информация за специалната люлка и събраната сума, можете да следите на страницата във Фейсбук -  " Варна дружно за специфична люлка ". Можете да предложите движимости, книги, играчки или да закупите предлаганите в базара: 

А на 21.11., на Фермерския пазар до Фестивалния комплекс във Варна, ще предложим ръчно направени предмети и книги за идеята ни. Благодарим на всички за поддръжката!

От сем. Павел, Елена, Самуил, Борил и Боян Раличкови

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР