Днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган има рожден

...
Днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган има рожден
Коментари Харесай

Карадайъ: Д-р Ахмед Доган зададе посоката за развитие на България

Днес почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган има рожден ден! Освен, че зададе философията на заедността, за правене на политика, той зададе и посоката за развиване на нашата Родина България, зададе националните цели. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Якоруда.

Нали помните? Д-р Доган сподели: „ Мястото на България е в Европа, само че пътя към Европа минава през Босфора “. Това стана, когато ние участвахме във властта. 2004 година станахме членове на НАТО, 2007 година станахме членове на Европейски Съюз, напомни Карадайъ.

Нека дружно поздравим доктор Ахмед Доган с неговия рожден ден – Аллах да го подари със здраве и дълъг живот. Нека още дълго време да ни направлява, сподели още той.

Цял ден структурите на Движение за права и свободи поздравяват почетния ръководител на Движението доктор Доган, който през днешния ден навършва 69 години. Членове и симпатизанти на Движението от цялата страна изпращат на доктор Доган послания и пожелания.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР