Днес победиха господарите на разрухата. Това каза в предаването "Лице

...
Днес победиха господарите на разрухата. Това каза в предаването "Лице
Коментари Харесай

Александър Симов: Патриотите станаха момчета за мръсни поръчки на Борисов

Днес победиха господарите на разрухата. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов във връзка днешното решение на държавното управление да отхвърли настояването на "червените " да получат право на прилагане върху комплекс "Бузлуджа ".

Имаше предложение на Българска социалистическа партия паметникът да бъде съхранен и ремонтиран и имаме позицията на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила и на българското държавно управление от през днешния ден паметникът да продължи да се разрушава. Най-трагичното е, че Патриотите са се трансформирали в момчетата за мръсни поръчки на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Той ги слага в позиция те да са неприятните, талибаните, а той да е виновният човек, който продължава да поддържа позицията си отпреди шест години, уточни Симов.

Събрали са се на това съвещание отпред с шегаджията от Бухенвалд Валери Симеонов и са взели това нелицеприятно решение. Ще предприемем ограничения, с цел да бъде преодоляна тази патриотична игричка, която ни се разигра през днешния ден, акцентира депутатът от левицата.

По думите му след изявлението си, че колкото повече се подслушват неприятните, толкоз по-добре, министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила няма място в ръководството. Това е полицейщина, политика на полицейската кубинка. Когато някой съобщи нещо, което е срещу правилата на демокрацията, ще желаеме да се отдръпна. Ролята на опозицията е и да бди да не би устоите на демокрацията да са застрашени, сподели още Александър Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР