Днес по-значителна облачност ще има над Източна България и на

...
Днес по-значителна облачност ще има над Източна България и на
Коментари Харесай

Значителни валежи и захлаждане от неделя



Днес по-значителна облачност ще има над Източна България и на обособени места там ще превали слаб дъжд. Предимно слънчево ще е над западните региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса, в София- 21 градуса.

В планините повече облаци ще има над масивите от източната половина на страната. Там на обособени места е допустимо едва да превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра – към 9 градуса.

През идващите два дни валежи ще има основно в източната половина на страната. Дневните температури ще са без промяна- оптимални сред 18 и 23 градуса. В неделя и в първите дни от идната седмица над по-голямата част от страната ще доминира облачно време. На доста места в страната ще има превалявания, покачва се и вероятността за по-съществени количества дъжд. Дневните температури ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 13 и 18 градуса. Още по-студено ще стане около Димитровден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР