Днес, по време на специално организираното си събитие Volvo Moment, автомобилният производител

...
Днес, по време на специално
организираното си събитие Volvo Moment,
автомобилният производител
Коментари Харесай

Volvo с иновативни решения за повишаване на безопасността

Днес, по време на специално организираното си събитие Volvo Moment, автомобилният производител анонсира няколко значими вести. Може би най-важната от тях е решение на марката, сходно на това отпреди 60 години- създаването на триточковия защитен колан и предоставянето му на всички автомобилни производители, съгласно което фирмата разкрива цялостната си база данни изследвания върху сигурността, която Volvo е събирала през последните повече от 40 години.

Друга забавна оригиналност, която анонсираха от Volvo е лансирането на специалната система Care Key, която съставлява ключ, който ще бъде част от стандартното оборудване на всички коли на марката от 2021 година, и който дава възможност на притежателите на колата да зададат оптималната скорост на движение за себе си и за всички, които използват превозното средство.

Care Key на Volvo е следващото решение на марката в борбата й за повишението на безопасността на лидера и неговите спътници и идва като анонс броени дни след като компанията разгласи, че от 2020 година, всички нейни нови коли ще бъдат с лимитирана на максимална скорост.

Volvo също по този начин анонсира проектите си за въвеждането в серийно произвеждане на бордова система за видео наблюдаване на случващото се в интериора, с която от марката ще се опитат да понижат случаите, в които зад кормилото сядат водачи употребили алкохол или наркотични вещества, както и такива които очевидно не са съсредоточени върху своята основна роля в колата.

Системата за видео наблюдаване ще бъде част от общоприетото съоръжение на всички нови коли Volvo с начало на пазарното лансиране на следващото поколение на модулната платформа SPA2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР