Днес, по време на международното изложение в Детройт се състоя дългоочакваната световна

...
Днес, по време на международното
изложение в Детройт се състоя
дългоочакваната световна
Коментари Харесай

Автосалон Детройт 2019: Това е новата Toyota Supra

Днес, по време на международното изложение в Детройт се състоя дългоочакваната международна премиера на изцяло новото потомство на Toyota GR Supra, за дизайна на която от компанията коментират че комбинира "кондензиран екстремизъм " и сериозна доза романтизъм и класика.

С двуместна настройка на интериора, GR Supra, първите доставки на която в Европа ще бъдат осъществени в края на лятото на тази година, идва с трилитров, редови, шестцилиндров мотор с максимална мощност от 340 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм, предавателната кутия е осемстепенна автоматизирана, а задвижването е на задните колела.

През първата си цялостна година на пазара, новата GR Supra на Toyota ще стане достояние само на 900 индивида в Европа, като всеки един от тях ще може да се възползва от ексклузивно преживяване посредством специална клиентска стратегия, на което няма да могат да разчитат последващите клиенти за модела. За най-сериозните си почитатели, от компанията са планували специалната серия GR Supra A90 Edition, в която ще бъдат включени единствено 90 автомобила.



Новата GR Supra ще се предлага в две равнища на оборудване- Active и Premium, като по-луксозната версия ще разполага с кожен салон, луксозна аудиосистема с 12 колони на JBL, прожекционен head-up екран, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР